Компанія «Вершина-7» пропонує для Вас широкий асортимент кондитерського інвентарю для створення справжніх шедеврів!

 

 

Трансфери для шоколаду та мастіки та трансфери для бокового оздоблення тортів

(перевідна плівка для робот из шоколадом та мастікою для створення декору)
Розмір : 29*19 см

 Спеціальна плівка з готовим малюнком для чорного або білого шоколаду є простим та швидким методом створення неповторних шоколадних декорацій.

Новий тип шоколадної плівки у вигляді полосок, призначений для декору боків торту шоколадом з нанесенням малюнку.

 

 

 

Жироль

 

«Жироль» використовується для фігурної нарізки шоколаду, для створення квітів, мережева, неповторних декорацій, що дозволять Вам оздобити кондитерські вироби в найоригінальніший спосіб



 

 

Пластикові форми для роботи з шоколадом

 

Система формочок «Міні» використовується для щоденного, швидкого виготовлення декорацій.

Розмір декорації 3*4 см,на формі до 12-16 штук.

 

       

 

 


Плунжера для роботи з мастікою

 

Комплект форм для роботи з мастікою, що дозволить Вам швидко та легко створити декор квітів, листочків, метеликів.

 

 

 

 

Інструменти для роботи з мастікою

Пропонуємо декілька варіантів обладнання для полегшення роботи з цукровими та марципановими масами :

   

- штампи для створення візерунків на тортах;

- кондитерські шіпці;

- набір різаків для моделювання цукрових мас.

 

Силіконові килимки для роботи з шоколад

Килимки розміром 27*13 см з різними візерунками, що допоможуть Вам створити декор будь-якої складності.